Vanaf 50 euro gratis verzending
en binnen 3 werkdagen in huis!
onderstreept

Verzendinformatie

Verzenden en retourneren
 
Verzenden
Om een zo breed mogelijk assortiment te kunnen bieden worden de webshop bestellingen bij ons verstuurd vanuit onze winkel. Hierdoor kan het echter zijn dat een product niet op voorraad is terwijl dat op de webshop anders vermeld staat. We vragen hiervoor begrip. Mochten we niet binnen de gestelde 1-3 werkdagen kunnen leveren dan wordt er contact met u opgenomen.
Wij verzenden met DHL. U krijgt na verzending van uw bestelling een e-mail van DHL over het verdere verloop van het afleveren. Dit bericht bevat ook een track en trace code zodat u uw bestelling kunt volgen.
Wij doen ons uiterste best om uw order snel en op de juiste manier bij u te krijgen. Mocht er iets niet goed gaan dan kunt u per mail contact met ons opnemen.
De bijdrage in de verzendkosten bedraagt € 5,- tot een maximum van 10 kilogram. Binnen Nederland verzenden wij gratis vanaf € 50,-. 
Retourneren
1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument. 
2. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.
Een product retourneren doet u aan: 
Nova koffie, thee en lekkers
Kromstraat 1c
5504 BA Veldhoven

De kosten die hier aan verbonden zijn, zijn voor uw eigen rekening.
 
Voedingsmiddelen mogen niet geretourneerd worden!